Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Adunare Generală a Asociației de prietenie „Ille et Vilaine - Sibiu”


Reuniunea s-a desfăşurat dupa următoarea ordine de zi :

• Prezentarea raportului de activitate şi a raportului financiar pe anul 2010 şi aprobarea lor
• Actualizarea Statutului şi a Actului constitutiv  conform OG 26 / 2000
• Alegerea noului Consiliu director

Presedintele asociatiei, dl. Alin Chipaila, a prezentat Raportul de activitate pe anul 2010 subliniind dificultatile si incertitudinea care au marcat aceasta perioada. Din prezentare a reiesit ca asociatia isi orienteaza din ce in ce mai mult activitatea spre dezvoltarea rurala prin actiuni care sunt in deplina concordanta cu viziunea, misiunea si obiectivele sale.
In continuare participantii au fost invitati sa faca observatii si completari la raport dupa care acesta a fost supus aprobarii. Raportul de activitate a fost aprobat in unanimitate.

Actualizare Statut si Act constitutiv

Adunarea generala a decis, cu unanimitate de voturi, actualizarea Actului constitutiv si a Statutului in conformitate cu OG 26 / 2000, cu modificarile si completarile aduse prin Legea 246 / 2005.

Avand in vedere ca numarul membrilor asociatiei s-a diminuat continuu de la data infiintarii sale, in anul 1994, Adunarea generala a hotarat redimensionarea Consiliului director. Au fost propuneri ca numarul membrilor Consiliului director sa fie redus la 3, 5 sau 7 persoane.
A fost adoptata cu un numar de 16 voturi, varianta unui Consiliu director format din 5 membri cu urmatoarele functii : presedinte, vicepresedinte, secretar si 2 membri.

Asociatia avand un parteneriat privilegiat cu Asociatia Solidarite 35 Roumanie, din Franta, a fost adoptata cu unanimitate de voturi, decizia ca presedintele asociatiei partenere sa primeasca de drept functia de vicepresedinte onorific.

Alegeri pentru Consiliul director

Dupa prezentarea rapoartelor si adoptarea deciziilor privind actualizarea actelor de baza ale asociatiei vechiul Consiliu director si-a incheiat mandatul. Presedintele a multumit echipei cu care a lucrat in aceasta perioada de trei ani, indemnandu-i si pe alti membri sa candideze pentru functii in conducerea asociatiei.

In vederea constituirii noului Consiliu director au fost depuse candidaturi pentru fiecare functie in parte, iar alegerile s-au realizat prin vot secret.

Componenta Consiliului director

Chipăilă Alin – presedinte

Pupeză Gheorghe – vice-presedinte

Turcu Florin – secretar

Seuşan Mihaela – membru

Cibotă Corina - membru

pagina principală / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio