Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Viaţa la şcoala în afara orelor ...


În Franţa conceptul poartă numele « La vie scolaire » care s-ar traduce cu aproximatie prin « Viaţa la şcoala în afara orelor ». În perioada 8-12 mai Roger Fetter, fost inspector şcolar şi Marcel Biard, responsabil « vie scolaire » la şcoala Anne de Bretagne din Rennes se afla în Sibiu pentru a împărtaşi din experienţa lor şi a discuta despre acest concept cu persoane din sistemul de învaţământ şi din societatea civilă.

Din programul pregătit de Casa corpului didactic fac parte vizite în unităţi de învăţământ şi întâlniri cu profesionişti din domeniul învăţământului şi cu reprezentanţi ai ONG urilor interesaţi de acest concept.

Dorim ca această vizită să deschidă calea spre o colaborare mai aplicată în domeniul educaţiei, mai precis al « reuşitei şcolare » care presupune atât dobândirea de cunoştinţe cât şi stăpânirea câmpului relaţional şi chiar autonomia în gestionarea informaţiei.

înapoi / sus

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio