Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Comorile din Țara Oltului, ediția a X-a”


Între 7 și 9 iulie, pe valea Avrigului, in zona pensiunii Brândușa, se va desfasura a X a editie a proiectului Comorile din Țara Oltului.

Este un proiect de tip LEADER, având ca obiective : dobândirea de cunoștințe și abilităţi pentru identificarea și valorizarea bogaţiilor naturale, culturale și umane din Țara Oltului, cultivarea sentimentului de apartenenţă la o comunitate și la un teritoriu cu identitate definită, dezvoltarea simţului comunitar, a spiritului de echipă și a încrederii în forţele proprii.

 

 


Proiectul este materializat în fiecare vară printr-un concurs de orientare turistică și cunostințe generale, adresat tinerilor de 12-14 ani, din comunele din Țara Oltului. În fiecare an se schimbă comuna pe raza căreia se desfașoară concursul, alegerea fiind făcută de organizatori în urma analizării ofertelor primite. Echipele care reprezintă fiecare comună sunt pregătite de un grup local de voluntari, format atât din reprezentanți ai școlii cât și din cetățeni dornici să-și promoveze comunitatea.

Este în același timp un moment al bilanțului și al reinventării, pentru că anul acesta se incheie un ciclu, în care fiecare localitate a  fost gazda unei ediții.  Vom trece la o nouă etapă, care presupune o nouă filozofie a taberelor și noi obiective pentru proiectul care a fost imaginat acum zece ani.

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio