Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Invitatul lunii - Richard Edwards

Richard Edwards

In ciclul « Invitatul lunii la Casa Ille et Vilaine »,  initiat de Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu », Invitatul lunii noiembrie va fi domnul Richard Edwards.

Richard Edwards, francez de origine celta, concepe proiecte culturale si urbane oferind consultanta pentru realizarea lor.

Dupa ce a prezidat Fundatia « Claude-Nicolas Ledoux » din regiunea Franche Comté, de mai bine de 20 ani, prin cabinetul sau « Atlante »  îsi pune competentele si expertiza în serviciul autoritatilor locale din Franta si din Europa.» Ce demers, cum, de ce si pentru ce sunt întrebarile pe care si le pune când initiaza un proiect de reabilitare a patrimoniului.


A primit « le Grand prix pour l’architecture»/Marele premiu pentru arhitectura si preda în diverse universitati si scoli europene.
Conferinta cu titlul  « Renasterea patrimoniului, o provocare contemporana » va avea loc în data de 20 noiembrie 2014 la Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, în sala mare, la ora 17,30. Partener este Lectoratul francez de la Universitatea "Lucian Blaga".


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio