Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Conferința din cadrul proiectului - “Produse tradiţionale, meşteşuguri şi cultură gastronomică transformate în afaceri sociale sustenabile


Cultura gastronomica

 

Conferința din cadrul proiectului “Produse tradiţionale, meşteşuguri şi cultură gastronomică transformate în afaceri sociale sustenabile”, organizată cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și având susținerea Institului de Economie Socială, s-a bucurat de prezența a peste 40 de persoane, reprezentanți ai primăriilor din județ, ai instituțiilor publice și ai sectorului neguvernamental.

Așa cum am anticipat, subiectul a fost de mare interes pentru toți participanții, majoritatea luând cunoștință  pentru prima dată cu noțiunile prezentate.

• imagini ...

• Conferinta ESS (ppt) ...

• FRUTRAD_RO (ppt) ...

• Rolul APL in sustinerea econimiei sociale (ppt) ...


Experiențele românesti, revelate de invitații noștri  din județele Harghita și Vâlcea, au dovedit că acolo unde există informație, competență și, mai ales, spirit comunitar,  rezultatele nu întârzie să apară.

La finalul evenimentului, participanții au fost rugați să transmită, la cald, unele idei de afaceri sociale inspirate de informațiile primite și raportate la nevoile și resursele locale.


Asociația de prietenie Ille et Vilaine-Sibiu a adus informații privind actualitatea din domeniul economiei sociale și solidare din Franța, prezentând modul în care autoritătile locale se implică în susținerea sectorului.


De asemenea, a fost transmisă disponibilitatea Departamentului Ille et Vilaine de a lucra cu Județul Sibiu pe acest subiect, în cadrul acordului de cooperare descentralizată.

Valentin Arvunescu,
Director Executiv APIV


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio