Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“A 6 - ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate”
A 6 - editie a Festivalului International de Benzi Desenate de la Sibiu s-a deschis vineri, 8 iunie 2018, in Pavilionul muzeal multicultural al CNM Astra, din Dumbrava Sibiului.

Au participat peste 40 de autori, dintre care 6 invitati starini, veniti din Franta, Belgia, Germania, Serbia si Moldova si Mexic.


Ne-am bucurat de prezenta la muzeu a peste 8000 de vizitatori zilnic, fapt care a adus si Festivalului un plus de vizibilitate. 

Actiunile din cadrul festivalului continua cu ateliere de benzi desenate, sustinute de Jerome Lereculey, autor francez venit la Sibiu gratie asociatie noastre partenere, Solidarite 35 Roumanie. 

Atelierele se adreseaza copiilor de gimnaziu si se vor desfasura in Muzeul in aer liber si in 3 localitati din judetul Sibiu care au infratiri in Ille et Vilaine: Copsa Mica, Apoldu de Jos si Mosna.  

Expozitia " Les milles planetes de Valerian si Laurdeline", realizata impreuna cu nstitutul Francez din Bucuresti, va mai ramane la Sibiu inca un an si va fi expusa itinerant, in Sibiu si in judet.
Jerome Lereculey la Copșa Mică


Apoldu de Jos


Moșna


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio