Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

      Bine aţi venit la Asociaţia de prietenie "Ille et Vilaine Sibiu"!


Clubul de vacanţă „Elefantul verde”

A venit Vacanta cu trenul din Franta…

Vacanta de vara a început de putin timp, dar copiii se plictisesc deja. Ei au nevoie de jocuri, de miscare si de iesiri cu alti copii, într-un cuvânt de distractie ca sa-si aminteasca de… Vacanta mare !

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu s-a gândit la ei si dorind sa le ofere o vacanta interesanta, anunta începând cu data de 18 iulie a.c, ora 9,00 deschiderea:  

Clubului de vacanţă „Elefantul verde”

Activitati educative si mai ales distractive, multe, multe jocuri, teatru, cântece, pictura pe fata, bricolaj, iesiri etc. îi asteapta într-un cadru amenajat pentru ei cu planse, jocuri, carti, baloane unde se pot amuza în deplina siguranta. Animatori profesionisti îi vor îndruma sa inventeze, sa creeze si sa-si dezvolte imaginatia, sa învete limba franceza prin jocuri si cântece, sa se distreze si sa socializeze cu alti copii pentru a-si dobândi deprinderi de autonomie.

Clubul se adreseaza copiilor cu vârste între 6 si 12 ani si se va desfasura la Casa Ille et Vilaine de pe str. Konrad Haas, nr. 14 din Sibiu. Programul se va stabili în functie de nevoile copiilor si parintilor. La cerere se poate organiza si masa de prânz.

Intrucât numarul de locuri este limitat, înscrierea copiilor se va face în ordinea solicitarilor.

Informaţi şi înscrieri
Casa Ille et Vilaine – str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu
Telefon : 0369.10.10.71
Personne de contact :
Florentina Chidu
E-mail: florenbia@yahoo.fr
Mobil: 0729.015.823

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio