Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Deplasare în Franța, la Rennes, pentru discuții cu Consiliul General Ille et Vilaine și cu Asociația Solidarité 35 Roumanie”


Vizita la Rennes

În perioada 21 - 25 noiembrie, o delegație a APIVS, formată din Alin Chipăilă și Gheorghe Pupeză a efectuat o deplasare în Franța, la Rennes, pentru discuții cu Consiliul General Ille et Vilaine și cu Asociația Solidarité 35 Roumanie.

• imagini ...

 


Temele de discuție au privit : calendarul de activități al Casei Ille et Vilaine pentru anul 2015, proiectul de redinamizare a vieții asociative a APIVS, recrutarea unui VIE (Volontaire International Entreprise), stadiul avansării lucrărilor la Casa Ille et Vilaine și planificarea etapelor viitoare, amenajarea Casei Ille et Vilaine după efectuarea lucrărilor, analizarea misiunii SCV (serviciul civic voluntar), studierea modului de organizare a fermelor școală și a fermelor pilot in departamentul Ille et Vilaine, identificarea de parteneri francezi pentru unitățile școlare din județul Sibiu care sunt în căutarea unui astfel de partener, stadiul în care se află proiectele Festivalul de Benzi Desenate, Universitatea de Vară, Sărbătoarea Bretaniei.

Toate temele abordate s-au transformat în concluzii, rezultând astfel un plan comun de acțiune pentru anul 2015 între APIVS, Consiliul General Ille et Vilaine și Asociația Solidarité 35 Roumanie.
Ca și noutăți pentru anul 2015, echipa APIVS va fi completată cu un VIE (Volontaire International Entreprise), care își va începe activitatea din 1 februarie 2015 și care va avea ca misiune realizarea de proiecte în domeniul economic, medierea unor relații economice între județul Sibiu și departamentul Ille et Vilaine, acompanierea proiectelor din domeniul agricol, participarea la animarea Casei Ille et Vilaine.
De asemenea, APIVS își propune relansarea începând cu anul 2015 a proiectului Universitatea de Vară în limba franceză, care va avea loc în prima jumătate a lunii iulie.
Noutăți referitoarea la proiectele APIVS și o prezentare detaliată a calendarului de activități pentru anul 2015 va fi prezentată pe site-ul asociației la începutul anului viitor.

Mulțumim partenerilor noștri, Consiliul General Ille et Vilaine și Asociației Solidarité 35 Roumanie pentru primirea pe care ne-au făcut-o și pentru calitatea discuțiilor avute.

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio