Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

« Vizita la Sibiu a Ambasadorului Frantei, Domnul  François SAINT-PAUL  »


« Apero sibien »

Seria intalnirilor de la Casa Ille et Vilaine sub genericul « Aperitiv sibian » a continuat joi, 10 iulie, prin marcarea a doua evenimente : vizita la Sibiu a Ambasadorului Frantei, Domnul  François SAINT-PAUL si Ziua nationala a Frantei.


Dl. François Saint-Paul a fost insotit de inalti demnitari ai Ambasadei, persoane care au mai vizitat Casa Ille et Vilaine de-a lungul timpului: Domnul Benoit GAUTHIER - Seful Serviciului Economic,  Domnul  Alexis-Gilles GRAND - Consul si Domnul Ion CIOLACU - Consul onorific cu sediul la Brasov.


Cu aceasta ocazie, Doamnei Madalina PAUL, aderenta activa a Casei Ille et Vilaine in cadrul parteneriatul dintre Asociatia de prietenie « Ille et Vilaime – Sibiu »  si Asociatia Francezilor din Sibiu,  i-au fost inmanate in mod oficial documentele de cetatean francez.


In ziua urmatoare Domnul François SAINT-PAUL a avut intalniri la SNR Rulmenti, la Consiliul Judetean Sibiu si la Primaria Sibiu.


Aceasta vzita a Ambasadorului Frantei la Sibu si la Casa Ille et Vilaine, la doar doua luni de la instalarea sa in post, este pentru noi un semnal incurajator pentru viitorul cooperarii franco-romane, in special al cooperarii dintre Judetul Sibiu si Departamentul Ille et Vilaine.

« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio