Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“10 ani de la infiintarea Asociatiei Judetene de Turism Sibiu”Zilele acestea s-au implinit 10 ani de la infiintarea Asociatiei Judetene de Turism Sibiu (AJTS). Momentul a fost marcat cu ocazia Forumului profesionistilor din turism, la care au fost prezenti si reprezentantii birourilor nationale de turism de la Londra, Dl Razvan Marc si de la Viena, Dl. Simion Giurca

 


Forumul se afla la a IV a editie si a fost gazduit de Consiliul judetean Sibiu unde, pe linga prezentarea in plen a unor initiative din turism sau din domenii conexe, au fost organizate si doua ateliere de lucru.

Atelierul "Sibiu - destinatie gastronomica" a abordat intentia si atuurile judetului Sibiu pentru a candida in programul european al regiunilor gastronomice. Atelierul "Piete tinta si produse turistice" s-a axat pe modalitatile de a identifica corect pietele pe care turismul sibian are sanse de a fi promovat.


Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu a fost initiatorul acestei structurari a turismului sibian si se numara printre membrii fondatori ai AJTS, alaturi de Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Sibiu, si alte asociatii sau operatori din turism.
   

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio