Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Sărbătoarea Bretaniei - Fête de la Bretagne 2015”


Sarbatoarea Bretaniei

 


Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu », împreuna cu partenera sa de peste 25 ani, Asociatia « Solidarité 35 Roumanie » îsi diversifica actiunile de cooperare culturala, sociala, economica agricola.

In fiecare an, în luna mai, cele doua asociatii propun publicului din Sibiu si din comunele înfratite din judet, manifestari culturale, evenimente dinamice si variate în cadrul Sarbatorii Bretaniei, pentru a descoperi aceasta regiune franceza.

• imagini ...

• www.fetedelabretagne.bzh ...


Din 16 în 20 mai 2015 Bretania va fi prezenta la Sibiu !  

Muzica, Cinema, Expozitii, Gastronomie : veniti sa descoperiti bogatiile si savorile culturii bretone !

Anul acesta, grupul de muzicieni bretoni « War-Sav » va sustine concerte în 16 mai 2015 la ora 12,00 în Muzeul Astra, în Târgul de tara, iar la ora 20,00 la « Pardon café ». In 17 mai 2015 ei vor fi prezenti la Cupola din Parcul Subarini la ora 12,00, iar la ora 20,00 în  « Musik Pub » din Piata Mica.
In data de 18 mai 2015, cei patru tineri muzicieni bretoni vor fi prezenti la Mosna si la Slimnic, iar în 19 mai la Pauca ! Concertele lor se adreseaza tuturor vârstelor.
O expozitie intitulata « Costumul breton » va avea vernisajul în 19 mai 2015 la ora 18,30 la Casa Ille et Vilaine de pe str. Konrad Haas, nr. 14. Vernisajul va fi urmat de prezentarea de scurt-metraje bretone realizate de Vivement Lundi !, casa de productie din Rennes. Doritorii sunt invitati apoi la Restaurantul « Jules », începând cu orele 20,00 pentru a cunoaste gastronomia bretona (cu rezervare si plata).
Proiectia de filme va continua si în data de 20 mai 2015 la orele 20,00 la Casa Ille et Vilaine
Savori bretone, traditii artistice bogate si multa buna dispozitie ! Acesta este programul la care publicul este invitat sa participe în zilele Sarbatorii Bretaniei. 
Pentru a cunoaste programul în detaliu, va invitam sa consultati site-ul nostru Internet, www.apivs.ro si pagina noastra de Facebook « Casa Franceza ».

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio