Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Comorile din Țara Oltului 2018 ”


Sâmbătă 24 februarie, un grup format din toți cei implicați în proiectul Comorile din Țara Oltului s-a întâlnit la pensiunea Curtea Porumbăceană pentru discuta despre devenirea lui, având în vedere că s-a încheiat primul ciclu de 10 ani.

O prezenta numeroasa la acest moment de bilant si perspective (28 de persoane), arata  coeziunea si rezonanta constructiva la care a ajuns acest grup. Existenta unui camp energetic si informational care s-a instalat de-a lungul celor 10 ani intre organizatori, se pare ne atrage spre acel « ceva », pe care-l traim si-l intretinem cu totii.

 

 

 

Am folosit metoda Open Space la aceasta intalnire pentru ca ni s-a parut cea mai adecvata perioadei in care se afla proiectul. In prezentarea metodei se spune ca la inceput nu stim ce va fi, dar in mod sigur toate problemele importante pentru participanti sunt expuse. Ele sunt  prezentate de  cei mai  bine pregatiti participanti, capabili sa aduca solutii si rezolvari  pentru fiecare dintre ele, iar dupa intalnire, toate aceste rezultate pot deveni valabile pentru o intreaga comunitate.

La sfarsitul unei zile, agreabile si productive, am obtinut o radiografie, care arata curentul dominant de gandire in grupul de organizare. Era foarte necesara si utila aceasta radiografie pentru a ne vedea asa cum suntem si a afla unde trebuie sa mai lucram.

Vom analiza aceste rezultate la urmatoarea intalnire, care va avea loc la Scoala Turnu Rosu, pe 19 martie.

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio