Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Cu bicicleta pe «  Drumul înfrătirilor »


Cu bicicleta pe drumul infratirilor

Din dorința de a contribui la consolidarea înfrațirilor dintre comunele românești din județul Sibiu și cele franceze din departamentul Ille et Vilaine și de a dezvolta colaborarea cu organizațiile locale ale societății civile, asociația noastră a lansat în anul 2013 un program sub genericul Drumul înfrățirilor .

În fiecare an le propunem pasionaților de ieșiri cu bicicleta un traseu care leagă comunele infrățite cu scopul de a descoperi cultura locală si oamenii cu modul lor de viață.

Împreună cu asociația franceză, « Solidarité 35 Roumanie » (S35R) și cu alți parteneri locali am programat ediția de anul acesta pentru sâmbătă, 28 iunie, pe traseul care lega urmatoarele comune: Marpod, care are vechi relații de prietenie cu Quebriac, Birghiș, comună înfrățită cu La Meziere si  Moșna, comună înfrățită cu Tremblay., 

Ne propunem ca în fiecare comună să vizitam locuri reprezentative si sa aducem  un mesaj din partea comunei franceze partenere.

Acțiunea este deschisă tuturor iubitorilor de cicloturism, cu mențiunea că așteptăm cu interes să ni se alăture și persoane din comunele vizitate.

Dorim ca acest eveniment să contribuie la sensibilizarea publicului privind mersul pe bicicletă cu respectarea regulillor de securitate, în special prin folosirea căștilor de protectie.

 

• imagini ...

• fișa de înscriere ...

• harta traseu ...


persoana de contact Florentina Chidu

Telefon : 0729 015 823, E-mail : florenbia@yahoo.fr

Va sfatuim cu insistenta  sa aveti casca de protectie!


înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio