Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Serviciu Civic Voluntar


Incepand cu luna noiembrie la Casa Franceza avem un nou voluntar, Jonas GUERON, venit prin programul Serviciu Ciivic Voluntar, un dispozitiv propus tinerilor care doresc sa sprijine proiectele asociatiilor sau ale întreprinderilor, îmbogatindu-si, la randul lor, experienta într-o tara cu care Franta are relatii de cooperare.

Jonas GUERON a fost recrutat de asociatia noastra partenera din Ille et Vilaine, « Solidarité 35 Roumanie » si este cel de-al cincilea voluntar dupa Francois Montier, Samuel Coeytaux, Marion Renault si Julie Meschine.

.


El se va implica în programele de promovarea limbii franceze si a francofoniei, initiate de asociatia noastra. Astfel, va face interventii în licee si scoli din Sibiu si din judet pe teme legate de limba si cultura franceza si va participa la proiectele deja traditionale ale asociatiei : Festivalul International de Benzi Desenate, Sarbatoarea Bretaniei, Universitatea de vara. El va anima de asemenea « Cafeneaua francofona », un atelier de conversatii în limba franceza care este deschis publicului larg.

Ii uram asadar bun venit lui Jonas GUERON la Casa Franceza si în orasul Sibiu si invitam publicul francofon si francofil sa participe la activitatile pe care acesta le va anima.

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio