Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Povești francofone”


In perioada 17 -21 iunie, a avut loc cea de-a XV a editie a Universitatii de vara francophone, sub genericul « Povesti francofone » organizata de Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu ».

Din echipa pedagogica au facut parte anul acesta : Ronan Barentin si Mathias Duperis din partea Clubului Francofon de Afaceri din Sibiu, Nicolas Peyroux de la Alandala Circus Project, Violette Vercamer, voluntar la APIVS si Francois Montier, profesor de franceza independent.

Atelierele au fost pe cat de variate, pe atat de interesante : Antreprenariat ( Mon entreprise francaise), Circ contemporan, Dans contemporan, Teatru de improvizatie si Serigrafie.

Pentru o zi, ne-am bucurat si de interventia lui Jacques Uberti, de la Institutul Francez din Bucuresti, care le-a propus tinerilor jocul de perspicaciate francofon  « Panica in biblioteca »

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio