Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„ Organizarea Unităţii de sprijin a Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală  ”


• imagini


In organizarea Unitatii de sprijin a Retelei Nationale de Dezvoltare rurala  (US RNDR) joi, 19 iulie 2012, la Targu Mures s-a desfasurat o intalnire a GAL-urilor din regiunea Centru cu reprezentanti ai AM si APDRP.

Discutiile au avut un caracter foarte deschis, dialogul purtandu-se atat cu reprezentantii autoritatilor cat si intre reprezentantii GAL-urilor. A fost un bun prilej pentru schimburi utile de informatii si de bune practici.

In partea a doua a intalnirii Dna Ecaterina Gica de la Departamentul de Cooperare al US RNDR, a facut o prezentare a elementelor de baza care trebuie avute in vedere in proiectele de cooperare ale Gal-urilor.

Dl  Cristian Baciu, coordonatorul  centrului regional al US RNDR, ne-a informat despre intentia sa de a organiza periodic astfel de intalniri, care vor fi itinerante, in toate judetele din regiune.
Asa se face ca urmatoarea intalnire va avea loc pe 4 septembrie in judetul  Covasna.

APIVS s-a oferit sa gazduiasca una din viitoarele intalniri, cel mai probabil pe la jumatatea lunii octombrie 2012.

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio