Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Rolul cooperativelor în dezvoltarea satului românesc”


In perioada 29-30 ianuarie APIVS a participat la un seminar organizat de Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala cu tema « Rolul cooperativelor in dezvoltarea satului romanesc ».


Interventiile profesorilor de la Academia de studii economice din Bucuresti precum si atelierele de lucru au contribuit la abordarea din perspective noi a problematicii infiintarii si functionarii cooperativelor agricole.

 

prezentări seminar ...


Programul celor doua zile a fost preponderent interactiv si a avut ca scop obtinerea unui punct de vedere pertinent si detaliat privind relatia dintre cooperative, puterea publica si piata. Rezultatul acestor ateliere de lucru va servi autoritatilor nationale la realizarea unor reglementari cat mai realiste privind infiintarea si functionarea cooperativelor agricole. A fost abordata si relatia dintre cooperative si camerele agricole, obtinandu-se o lista de recomandari privind rolul, functiile si interferentele dintre cele doua tipuri de structuri asociative.

APIVS isi propune sa disemineze aceste informatii si sa le dezbata impreuna cu persoanele resursa din domeniul dezvoltarii agricole si rurale din judet.


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio