Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Sărbătoarea Bretaniei - Fête de la Bretagne 2016”


Sarbatoarea Bretaniei

 


Din 13 în 20 mai 2016 Bretania va fi prezenta la Sibiu !  Muzica, Cinema, Expozitii, Gastronomie : veniti sa descoperiti bogatiile si savorile culturii bretone !

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu », împreuna cu partenerul sau de peste 25 ani, Asociatia « Solidarité 35 Roumanie » propun si anul acesta publicului din Sibiu manifestari culturale, evenimente dinamice si variate în cadrul Sarbatorii Bretaniei, pentru a descoperi aceasta regiune din Franta.

Grupul de muzicieni bretoni « L’air Haleur » va sustine mini-concerte în 14 mai 2016 cu începere de la orele 13,00 în fata Casei Artelor din Piata Mica; la orele 15, 00 vor fi prezenti în fata Muzeului Brukenthal, iar de la orele 19,00 pe terasa de la Pardon Cafe, str. Cetatii.

 In 15 mai la orele 12,00 vor cânta în Muzeul Astra, în Târgul de tara, unde publicul va putea gusta galetele, clatitele si cidrul breton,  iar seara, cei 8 muzicieni ai grupului breton vor cânta la restaurantul Jules, de pe str. Mitropoliei.

O expozitie intitulata « Cântece marinaresti traditionale » va putea fi vizitata în perioada 13 – 20 mai 2016 la Casa Ille et Vilaine de pe str. Konrad Haas, nr. 14.

• www.fetedelabretagne.bzh ...


In zilele de 16, 17 si 18 mai la Casa Ille et Vilaine vor fi proiectate filme franceze de la orele 18,00.

Savori bretone, traditii artistice bogate si multa buna dispozitie ! Acesta este programul la care publicul este invitat sa participe în zilele Sarbatorii Bretaniei. 

 

Pentru a cunoaste programul în detaliu, va invitam sa consultati site-ul nostru Internet, www.apivs.ro si pagina noastra de Facebook « Casa Franceza ».


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio