Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Sibiu Cartoons 2015


APIVS a coordonat si a sprijinit administrativ un grup de tineri de la Colegiul Gheorghe Lazar pentru realizarea proiectului ”Sibiu Cartoons 2015” – Treasure Hunt.

imagini ...


In fiecare an Fundatia Comunitara Sibiu finantaeaza prin programul Youth Bank Sibiu proiecte realizate de liceeni pentru dezvoltarea comunităţii locale.

Proiectul s-a materializat printr-o vanatoare de comori in centrul Sibiului. Au fost amplasate check-point-uri in diferite locatii din Piata Mare, respectiv imprejurimi. Fiecare check-point este reprezentat de un personaj animat din desene cunoscute de toate generatiile.

Pentru a trece de fiecare check-point participantii trebuie sa raspunda la cate o intrebare de cultura generala si sa indeplineasca o provocare in urma careia o sa primeasca un obiect specficat in „Lista de comori” , atat provocarea cat si intrebarea fiind trase la sorti la fata locului. La sfarsitul cursei o sa fie premii, cel mai bun timp castiga doar daca are toate obiectele cerute pe o lista data la inceputul concursului.

Cu acest proiect grupul de tineri si-a propus sa scoata atat participantii cat si spectatorii din rutina si stresul cotidian, dar in acelasi timp sa dezvolte cunostintele de cultura generala si abilitatile de socializare, orientare si lucrul in echipa.

Beneficiarii proiectului sunt tinerii cu varste cuprinse intre 15 - 25 de ani, concursul fiind organizat pentru 45 de participantirepartizati in grupuri de cate 5.

Locul de desfăşurare al proiectului: Piata Mare, Piata Mica, Parcul Cetatii, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Bulevardul Nicolae Balcescu, Piata Huet.

APIVS a sprijinit si anul trecut, in cadrul aceluias program, un grup de tineri de la Liceul Agricol pentru proiectul „Barcienii in direct” si ramane deschis tinerilor liceeni si pentru editiile viitoare.

 


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio