Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Tainele agriculturii organice


Joi, 15 iunie, la ora 19.00, invitatul lunii la Casa Ille et Vilaine va fi Lucian Șoaită, fondatorul fermei Sădinca Natural, care a devenit un brand local.


Lucian Șoaită fost multă vreme bucătar în Spania și Germania, dar, de mai bine de 10 ani, a luat hotărârea să-și schimbe complet stilul de viață și a înființat ferma de la Sădinca, care i-a salvat sănătatea si, poate, chiar viata.

Între timp ferma organică ”Sădinca Natural”  a devenit un adevărat brand, sub care găsim  în Piața Transilvania de la Sibiu legume, ouă și pui, crescute ecologic. Soiurile pe care le cultivă Lucian sunt atat autohtone cât și din țări cu tradiție în cultivarea legumelor.
 
Vă așteptăm cu drag  să aflăm povestea și filozofia sa de viață, și să ne cufundăm în tainele agriculturii organice pe care o promovează cu tenacitate si cu modestie.

 


   

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio