Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

 „Comorile din Ţara Oltului” ediţia a 9-a ….


 

Editia a IXa  a Comorilor din Tara Oltului s-a desfasurat cu succes in perioada 1-3 iulie 2016, la Sebesu de Sus, pe valea Moasei.


Peste 120 de persoane au participat la tabara organizata de echipa CTO, impreuna cu Scoala si Primaria din Racovita.

• imagini concurs ...


Organizatorii au reusit sa creeze o atmosfera relaxata si constructiva in acelasi timp, astfel incat probele din concurs si animatiile care au completat programul sa se imbine cat se poate de armonios.

Dupa o vacanta binemeritata grupul de coordonare al CTO se va intalni in toamna pentru evaluarea editiei si pentru primele discutii despre editia jubiliara din 2017, care se va desfasura, cel mai probabil, in zona Avrigului.

Asociatia de prietenie "Ille et Vilaine - Sibiu" propune grupului de coordonare al CTO si GAL Tara Oltului dezvoltarea proiectului pe componentele de promovare turistica si educatie pentru natura, printr-un proiect in cadrul programului LEADER. Primaria Racovita este deschisa la un parteneriat cu asociatiile care sustin proiectul, astfel incat premisele sunt favorabile pentru amenajarea morii din Sebesu de Sus intr-un centru de resurse si de dialog pentru dezvoltarea turismului responsabil in zona.

 


pagina principală / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio