Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Terapii străvechi în vremuri moderne


Va invitam sa va lasati  condusi spre lumea magica a unei traditii stravechi de vindecare ce-si are originea in practici transmise din generatie in generatie, de mii de ani, in cadrul tribului Q'ero ce traieste in muntii Anzi din America de Sud (Peru).

Aceste tehnici, prelucrate de catre antropologul Alberto Villoldo pentru a fi intelese de mintea occidentala, se adreseaza laturii emotionale-sufletesti a fiintei noastre. Ne ajuta sa ne conectam profund la adevarul nostru, la natura ce ne inconjoara, sa avem relatii armonioase, constiente si o viata implinita.

Este o cale de dezvoltare personala prin care putem sa ne procesam traumele emotionale ale trecutului, sa ne renegociem contractele mentale limitative si sa ne reconectam la resursele de putere, incredere si iubire din interiorul nostru.

Va asteptam cu drag pe toti cei care simtiti chemarea de a fi alaturi de noi!

 


 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio