Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Un altfel de gradinarit – Locul permaculturii în agricultura de mâine


Programul « Invitatul lunii la Casa Franceza » incepe anul 2016 cu o tema care pasioneaza pe toti cei care au acces la o mica suprafata cultivabila.

Khaled AL MEZAYEN, expert în biologie vegetala, ne va vorbi despre “Un altfel de gradinarit – Locul permaculturii în agricultura de mâine”.

JOI, 28 ianuarie 2016, 0ra 19:00

• vezi web site


Khaled Al Mezayen a urmat cursurile Facultatilor de Farmacie din Nancy si Toulouse si are un doctorat în farmacie industriala. 

A lucrat multi ani în domeniul extraselor naturale din plante în vederea ameliorarii sanatatii umane si animale. In prezent, coordoneaza firma “Khar & Partners” de la Sibiu, care se ocupa de cercetare si dezvoltare în agricultura, avand proiecte în domeniul hidroponiei fara chimicale, acuaponiei si permaculturii.

In permacultura studiaza impactul  si rentabilitatea economica  a unei astfel de metode în comparatie cu agricultura “moderna”. Este membru în Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio