Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

«Universitatea de vară 2018 »


Universitatea de vara francofona 2018

Universitatea de vară francofonă de la Sibiu se află la a XV a ediție și s-a desfășurat, în perioada 18 - 27 iunie 2018,  la Colegiul Tehnic « Cibinium »,  sub genericul  „ART’TIDUNE”.

Limba francază este vehicolul care transportă ideile, cunoștințele și impresiile  care stau la baza celor 5 ateliere ludice cu tema comună: „ artele manuale şi vizuale - de la teorie la practică" .

Atelierele sunt animate de 5 tineri - francezi nativi şi francofoni -  adresându-se unui număr de 70 de elevi din şcoli şi licee din Sibiu.

Toti elevii vor trece prin atelierele de linogravură, fabricare de săpun şi lumânări, teatru, fotografie, muzică şi dans.


Proiectul urmăreşte aprofundarea şi perfecţionarea competenţelor de comunicare orală în limba franceză prin activităţi ludice a elevilor care studiază limba franceză la şcoală. El este de asemenea o alternativă pentru ocuparea timpului liber al tinerilor, întrucât proiectul se desfăşoară în vacanţa lor de vară. Universitatea de vară francofonă este deschisă tuturor elevilor care doresc să petreacă o vacanţă plăcută împreună cu alţi colegi din alte şcoli, să înveţe lucruri noi despre artele manuale si vizuale în limba franceză, să socializeze şi să se distreze împreună.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio