Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

«Universitatea de vară francofonă, ediția a XIII-a »


Universitatea de vara francofona 2017

Universitatea de vară francofonă, ediția a XIII a, s-a desfășurat în perioada 10 - 19 iulie 2017 la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, un partener fidel și de nădejde al asociației noastre.

Universitatea francofonă se adresează, în fiecare an, elevilor  de liceu şi de gimnaziu din Sibiu şi din judeţ. Tema din această vară a fost "Imaginer le monde de demain"/ "Cum ne imaginăm lumea de mâine" şi a fost declinată în cinci ateliere, animate de francezi nativi : ecologie, scriere creativă, IT, serigrafie şi teatru.

Anul acesta am beneficiat de prezența la Sibiu a unor animatori din Rennes, recrutați și trimiși la Sibiu de către serviciul « Mission locale », un serviciu public al Departamentului Ille et Vilaine care se ocupă de informarea, consilierea și acompanierea tinerilor intre 16 – 25 ani pentru gșsirea unui loc de muncă : formare, locuințe, sănătate.

 

 

 


Partenerii nostrii din Ille et Vilaine, Consiliul Departamental și Asociatia Solidarite 35 Roumanie ne-au ajutat în tot acest proces de identificare a unor nativi francezi care să intervină la Universitatea de vară.

Peste 60 de tineri din Sibiu și din judet au beneficiat de interesantele ateliere, la sfârșitul cărora au primit diplome de participare și premii în cărți.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio