Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Casa Ille et Vilaine a găzduit prima ediție de toamnă a » Aperitivului sibian »”


 

La sfârșitul lunii octombrie Casa Ille et Vilaine a găzduit prima ediție de toamnă a » Aperitivului sibian ». De data aceasta partenerul nostru, Asociața francezilor din Sibiu (AFS) s-a oferit să organizeze evenimentul, pentru a le multumi tuturor colaboratorilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat în anul școlar precedent..

Ne-am bucurat cu acesta ocazie si de prezenta unei delegatii din partea Ambasadei Frantei, venită la Sibiu pentru o serie de intalniri cu oficialitați de la Consiliul Judetean, Primărie, Universitatea Lucian Blaga si Complexul National Muzeal Astra.


Dl Christophe GIGAUDAUT, Consilier de cooperare și actiune culturală si Director al Institutului francez din România este de curând în post la București, iar vizita sa la Sibiu se înscrie în turneul de descoperire a rețelei de orașe unde activează structuri de cooperare si de promovare a limbii și culturii franceze.

Din delegație au mai făcut parte Justine LACOUSSE, responsabil cu misiunile universitare, Caroline SOCIÉ, Consilier adjunct pentru cooperare și Ion Ciolacu – Consul onorific, cu sediul la Brașov.


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio