Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

« Apéro sibien »


« Apero sibien »

Primul « Apéro sibien » din anul 2014 organizat la Casa Ille et Vilaine a fost prilejuit de prezenta la Sibiu a Domnului Alexis GRAND, noul Consul al Ambasadei Frantei la Bucuresti.

Domnul Alexis GRAND a fost insotit de Seful Serviciului Economic al Ambasadei, Domnul Benoit GAUTHIER si de adjunctul sau, Domnul Bruno MENAT.


Peste 35 de persoane au participat la acest eveniment care a prilejuit pe de o parte intalniri pe probleme consulare ale cetatenilor francezi, iar pe de alta parte revederea de inceput de an a comunitatii franceze si francofone din Sibiu si din judet. Am constatat cu placere ca acesta comunitate este din ce in ce mai numeroasa si am identificat inca doua familii mixte care s-au bucurat de existenta Casei Ille et Vilaine si a asociatiei noastre, care anima aceste intalniri precum si o serie intreaga de activitatti de promovare a limbii si culturii franceze.

« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »
« Apero sibien » « Apero sibien »

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio