Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

AROEVEN - Asociaţia Regională a Operelor Educative şi de Vacanţă a Educaţiei Naţionale


AROEVEN In perioada 11 - 14 ianuarie 2013, APIVS a fost prezenta la Rennes în cadrul asociatiei AROEVEN - Asociatia Regionala a Operelor Educative si de Vacanta a Educatiei Nationale - pentru vizita pregatitoare a unui projet european Tineret în actiune, care se adreseaza persoanelor care lucreaza cu tinerii. 
Reprezentantii ai ONG-urilor din cinci tari europene (Letonia, Lituania, Germania, România si Franta) au definit objectivelor viitoarei formari : ameliorarea competentelor lor prin schimbul de bune practici si crearea de instrumente de lucru comune. Formarea va avea loc la sfârsitul lunii august în Franta pentru aproximativ 25 de persoane, câte 5 din fiecare tara.
Dana din Letonia, Andris din Lituania, Sabine din Germania, Florentina din România si Geoffrey de la AROEVEN din Franta, coordinator si initiator al proiectului, si-au împartasit experientele în munca cu tinerii si au elaborat o prima « foaie de drum » pentru viitoarea formare: program, vizite, buget, etc. Ei au vizitat de asemenea Casa Internationala de la Rennes si au degustat din gastronomia fiecarei tari.

• imagini ...


înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio