Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Atelier Cuisine – prima întâlnire din noul sezon


Atelier Cuisine

Începând cu luna septembrie APIVS a reluat organizarea atelierului francofon de bucătărie, acesta urmând a se desfășura lunar, după regulile stabilite de grupul deja format.
În data de 26 septembrie ne-am reunit  în jurul bucătăriei italienești peste 20 de persoane, români și francezi, mai noi sau mai vechi în grup, pasionați de bucătărie și doritori de a experimenta rețete din diferite bucătării, în cadrul unui grup informal.
Veselia, voia bună și preparatele gustoase precum tiramisu de tomate, paste cu sos în 3 culori și un desert surpriză absolut delicious, au marcat seara primului “Atelier Cuisine - Delicieux” din noul sezon.
Reamintim faptul că s-a stabilit în cadrul grupului ca regulă de întâlnire ultima joi a fiecărei luni, taxa de participare de 15 lei rămânând aceeași.
Înscrierile în continuare se fac de către voluntarul nostru Samuel Coeytaux, email: volontaires35r@free.fr .

• imagini februarie 2014...

• imagini septembrie 2013...


înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio