Gatit, discutii, atmosfera agreabila, un întreg progam!
Marti, 23 octombrie 2012 a avut loc la Casa Ille et Vilaine primul Atelier gastronomic francofon.
Principiul este simplu : « bucatari » si « bucatarese » si-au pus sorturile la ora 17,30, iar la ora 19,00 atelierul si-a deschis portile pentru parinti, soti, copii, prieteni ca sa le împartaseasca ceea ce s-a gatit. Se solicita o participare de 10 lei bucatarilor si una de 5 lei gurmanzilor.
Prima editie a fost asigurata de Madalina PAUL ca sef bucatar, care împreuna cu alte douazeci de persoane au gatit si s-au simtit bine în prezenta unui meniu plin de savoare, « delicii din Orient »: taboule, coucous dulce, humus, foul moudamas si fatous, feluri care au cucerit papilele si stomacul participantilor.
Viitoare editie a Atelierului gastronomic francofon va avea loc joi, 29 noiembrie 2012 la ora 17,30 la Casa Ille et Vilaine din Sibiu.