Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“programul Serviciu Civic Voluntar”


Începand cu luna noiembrie la Casa Franceză avem un nou voluntar, Axel BOULET, venit prin programul Serviciu Civic Voluntar, un program propus tinerilor francezi și români, care doresc să sprijine proiectele asociațiilor sau ale întreprinderilor.

Axel a fost recrutat de asociația noastră parteneră din Ille et Vilaine, « Solidarité 35 Roumanie » și este cel de-al zece-lea voluntar după Francois Montier, Samuel Coeytaux, Marion Renault, Julie Meschine, Jonas Gueron, Anne-Marie Ghibernea, Violette Vercamer, Diane Odru și Josefine Fugier-Garrel.

 


El se va implica în programele de promovare a limbii franceze și a francofoniei, inițiate de asociația noastră. Astfel, va face intervenții în licee și școli din Sibiu și din judet, pe teme legate de limba si cultura franceză și va participa la proiectele deja traditionale ale asociației.

El va anima de asemenea « Cafeneaua francofonă », un atelier de conversații în limba franceză, deschis publicului larg.
Îi urăm așadar bun venit lui Axel la Casa Franceză și în orasul Sibiu și invităm publicul francofon și francofil să participe la activitățile pe care acesta le va anima.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio