Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Benzi Desenate


Organizat în parteneriat de catre Asociatia de prietenie « Ille-et-Vilaine Sibiu » (APIVS) si Asociatia « Solidarité 35 Roumanie », Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu ofera un spatiu larg de expunere, atât autorilor români, cât si celor francezi. Sunt de asemenea invitati si autori din Europa (Germania, Bulgaria, Belgia etc.).

Festivalul reuseste sa faca cunoscuti autori consacrati precum Puiu Manu, Serban Andreescu, Cristian Pacurariu, Nylso, dar si talente noi ca Octav Ungureanu, Toma Alexandru, Radu Stoican sau Martin Robic (care a obtinut Premiul pentru umor 2014 la Festivalul de la Angoulęme).

Beneficiind de aceast suflu nou, Banda Desenata româneasca începe sa fie din nou la loc de cinste în librarii,

In perioada in care se pregateste a patra editie a Festivalului, organizatorii au decis sa-i dezvolte latura internationala printr-o expozitie in cadrul Galeriei « Alexandre » de la Bernay (Franta).

Din 19 septembrie pâna în 3 octombrie 2015 aici vor fi expuse 25 planse, opere ale noilor talente ale Benzii Desenate românesti si bulgare.

• imagini ...

• Articol in cotidianul Paris - Normandie ...înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio