Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Camera Agricola - 2016


Cooperarea din domeniul agricol cu Departamentul Ille et Vilaine se afla, de peste 15 ani, printre prioritatile Asociatiei noastre si ale Judetului Sibiu.

Schimburile de experienta, in Franta si in Romania, precum si dezbaterile pe teme tehnice, sau legate de structurarea agricultorilor in asociatii, cooperative sau camera agricola au constituit, de-a lungul timpului, continutul vizibil al acestei cooperari.

imagini ...


In acest inceput de an, din dorinta de a redinamiza relatiile franco-romane din domeniul agricol, vom primi vizita Dnei Catherine Dupont, director adjunct al Camerei de agricultura din Ille et Vilaine.

Pentru perioada 9 – 15 februarie Asociatia noastra, impreuna cu Consiliul Judetan Sibiu si cu Camera agricola judeteana, a pregatit un amplu program de intalniri cu parteneri din domeniul agricol din Sibiu si din teritoriu, cu scopul de a identifica domenii de interes pentru continuarea cooperarii.

In prima zi la Consiliul Judetean este pravazuta o reuniune cu responsabilii administratiei agricole, precedata de primirea Dnei Catherine Dupont la Presedintele Ioan Cindrea.

Celelalte intalniri sunt prevazute pentru localitatile Loamnes, Agnita, Vurpar, Medias, Seica Mare, Tilisca, Racovita si Cirta, unde interlocutorii nostri sunt reprezentantii agricultorilor si ai autoritatilor locale.

 

 


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio