Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

CENTRE DE VACANTĂ Sibiu - 2013 ...


CONCEPTUL DE „CENTRU DE VACANŢĂ”

APIVS (Asociaţia de Prietenie Ille et Vilaine Sibiu) a demarat în anul 2004, proiectul “Centre de vacanţă” în Sibiu după modelul centrelor de timp liber din Franţa, adaptat la condiţiile din România. Împreună cu Asociaţia de Înfrăţire “Rennes-Sibiu” din Franţa, APIVS a facut demersurile pentru a putea organiza un prim centru experimental în Sibiu. De atunci se organizează centre de vacanţă în fiecare an, în vacanţa de vară, atât în Sibiu, cât şi în unele comune din judeţ.

Scopul unui centru de vacanţă este să ofere activităţi ludice adaptate intereselor şi ritmului copiilor în timpul liber al acestora. Filozofia sa de baza este aceea că dezvoltarea copilului se realizează în timp ce se joacă. Prin activităţile derulate se urmareşte nu numai dezvoltarea armonioasă intelectuală şi fizică a copiilor, dar şi dobândirea autonomiei şi a capacităţii de a lua decizii în deplină libertate şi siguranţă.


Centre de vacanta Sibiu 2013

 

înapoi / sus

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio