Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

CENTRE DE VACANTĂ Sibiu - 2016 ...


CENTRE DE VACANȚĂ SIBIU 
pentru copii între 6 si 14 ani.

Asociatia noastra propune pentru vacanta de vara a copiilor cu varste între 6 si 14 ani doua centre de vacanta in Sibiu. Acestea se vor desfasura în luna iulie la Scoala nr. 6 din cartierul Hipodrom si la Scoala generala nr. 1 din cartierul Strand.
Sub denumirea de „ Asterix şi Obelix sub cupola circului”, centrele de vacanta din vara aceasta se vor afla la a XIII- a editie.

Tema de anul acesta va fi legata de lumea circului, pe care copiii o vor descoperi prin intermediul diferitelor ateliere manuale, a jocurilor de interior si de exterior, a jocurilor de societate, a vizitelor, etc.

Circul este un loc unde valorile de solidaritate, într-ajutorare, munca în echipă, recunoaşterea muncii celuilalt şi a respectului sunt omniprezente El captivează interesul şi entuziasmul oricărui copil pentru că prin circ acesta descoperă lumea în mişcare, cu dinamica, magia şi poezia ei. Prin activităţi legate de circ, un copil învaţă să-şi dezvolte aptitudinile fizice şi intelectuale pentru a deveni autonom.
Centrele de vacanta se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  1. Centrul de vacanta “Asterix” la Scoala “Nicoale Iorga” din cartierul Hipodrom, Sibiu, în perioada 11 – 27 iulie 2016,  între orele 9,00  - 17,00

 Contact: Georgiana Tucudeanu, telefon: 0743.429.967, email: georgy21l@yahoo.com

  1. Centrul de vacanta “Obelix” la Scoala generala nr. 1 din cartierul Strand, Sibiu, în perioada 11 – 22 iulie, între orele 9,00 – 17,00

Centrele de vacanta sunt deschise tuturor copiilor care nu vor pleca din oras si care doresc să petreacă o vacantă foarte plăcută împreună cu alti copii, să socializeze, să învete lucruri noi si să se distreze.

Mai multe informatii se pot afla de la doamna Florentina Chidu, coordonatoarea centrelor de vacanta, Casa Ille et Vilaine, telefon 0729.015.823, email : florenbia@yahoo.fr


CONCEPTUL DE „CENTRU DE VACANŢĂ”

APIVS (Asociaţia de Prietenie Ille et Vilaine Sibiu) a demarat în anul 2004, proiectul “Centre de vacanţă” în Sibiu după modelul centrelor de timp liber din Franţa, adaptat la condiţiile din România. Împreună cu Asociaţia de Înfrăţire “Rennes-Sibiu” din Franţa, APIVS a facut demersurile pentru a putea organiza un prim centru experimental în Sibiu. De atunci se organizează centre de vacanţă în fiecare an, în vacanţa de vară, atât în Sibiu, cât şi în unele comune din judeţ.

Scopul unui centru de vacanţă este să ofere activităţi ludice adaptate intereselor şi ritmului copiilor în timpul liber al acestora. Filozofia sa de baza este aceea că dezvoltarea copilului se realizează în timp ce se joacă. Prin activităţile derulate se urmareşte nu numai dezvoltarea armonioasă intelectuală şi fizică a copiilor, dar şi dobândirea autonomiei şi a capacităţii de a lua decizii în deplină libertate şi siguranţă.

 

înapoi / sus

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio