Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

CENTRE DE VACANTĂ Sibiu - 2018 ...


 

Centrul de vacanta Obelix, aflat la a 15 a editie, organizat de asociatia noastra si cofinantat de Primaria Sibiu prin Agenda comunitara, a avut si anul acesta un mare succes la public.

In total au fost inscrisi peste 120 de copii, iar frecventa medie zilnica a fost de 95 de participanti, pe o perioada de 20 de zile.

Anul acesta, Obelix, impreuna cu cei 9 animatori profesionisti si cu cei 6 tineri voluntari, i-au purtat pe copii in Orient, cu escale in India, China, Turcia si Egipt.

Au fost organizate si alte iesiri, la distante mai mici, la Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului si la Studioul Astra-Film.

Ne bucuram ca am putut sa oferim copiilor un pic de diversitate in petrecerea vacantei, dar suntem constienti ca cererea pentru astfel de activiati ne depaseste capacitatea umana si logistica.

Fiind acredidati pentru formarea de animatori de centre de vacanta, incercam, in fiecare an, sa sporim numarul de animatori profesionisti pentru ca Obelix sa fie disponibil pentru cat mai multi copii si pentru o perioada cat mai mare.

Pentru la anul Obelix ne pregateste o calatorie gastronomica, dar ne-a rugat sa pastram secretul in privinta detaliilor.

  


 

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio