Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Comune înfrățite


Comune infratite

APIVS a demarat luna aceasta un program pe termen lung care are în vedere redinamizarea comunelor înfrățite cu comune din Franța și consolidarea relației româno-române în cadrul rețelelor locale.


Consolidarea relației cu organizațiile societății civile române, dezvoltarea organizațională a acestui sector, împărtășirea de bune practici și eficientizarea resurselor reprezintă unele din obiectivele APIVS.


Un număr de 4 asociații din localitățile Șeica Mare, Marpod, Copșa Mică și Păuca și-a exprimat dorința de a participa la un program prin care APIVS poate aduce informații, idei, metode și tehnici în domeniile: dezvoltare organizațională, educație non-formală tineri, management de proiect, economie socială, solidară și etică, consum responsabil și etic, patrimoniu și cultură, asistență socială/servicii sociale. De asemenea, ne propunem chiar să identificăm acțiuni pe care să le implementăm împreună și care pot deveni o tradiție.
Prima comună pe care am vizitat-o a fost Șeica Mare unde ne-am întâlnit cu cei mai implicați membri ai Asociației de prietenie româno-franceza Șeica Mare-Acigne, cu care am dezbătut problemele, punctele tari și slabe ale organizației, oportunitățile și posibilitățile de a pune niște lucruri în mișcare în comună.
În curând comunele vor avea pe site-ul www.apivs.ro  un spațiu propriu unde-și  vor putea promova acțiunile și proiectele realizate.

 

 

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio