Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Comunitatea franceză”


• fotografii


A fost cel de-al doilea “Aperitiv sibian” organizat in aceasta primavara de asociatia noastra cu scopul de a facilita intalnirea membrilor comunitatii franceze din zona cu reprezentanti ai misiunilor Ambasadei Frantei in Romania.
Apreciind potentialul Casei Ille et Vilaine domnul Pierret si-a exprimat dorinta de a readuce asociatia noastra in reteaua organizatiilor care activeaza in spatiul francofon, alaturi de directiile regionale ale IFR (Timisoara, Cluj si Iasi) si de Aliantele franceze (Constanta, Pitesti, Brasov si Ploiesti).


Considerand ca putinele mijloace financiare de care dispune fiecare dintre actorii implicati in promovarea limbii si culturii franceze s-ar putea completa reciproc directorul IFR isi propune sa contribuie la realizarea, impreuna cu Consiliul General din Ille et Vilaine a unei strategii de valorificare a acestui adevarat centru cultural, unic in Romania prin istoria, misiunile si modul sau de functionare.

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio