Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Au pied des Carpates” – Cursuri si ateliere de limba franceza pentru copii


Curs limba franceza pentru copii

Din luna ianuarie 2014, Casa Ille et Vilaine ofera cursuri în limba franceza în cadrul programului « Au pied des Carpates ». Cursurile se adreseaza copiilor francezi si bilingvi (Franceza limba materna), dar si celorlalti copii care doresc sa învete limba franceza (Franceza limba straina). Ele sunt predate de un profesor nativ.
Programul este sprijinit  de Agentia de învatare à limbii franceze în strainatate (AEFE).

• www.associations-flam.fr


  • Limba franceza ca limba materna

Obiectivul principal este ameliorarea competentelor copiilor francezi în limba franceza pentru a nu ramâne în urma, în special la scris, si vine în completarea activitatilor scolare. 
La nivel de gradinita, cursurile sunt bazate pe practicarea limbii franceze orale si descoperirea culturii franceze prin intermediul poeziilor, cântecelor si povestilor.
La nivel de scoala primara, copiii învata sa citeasca si sa scrie în limba franceza prin continuarea practicarii limbii orale si aprofundarea cunostintelor despre cultura.
La nivel de gimnaziu, elevii încep analiza literara prin aprofundarea notiunilor de gramatica, conjugare si vocabular.

Program:
4 – 6 ani :
Luni si Joi :   17,00 – 18,00
Pret : 50 lei /luna

6 – 8 ani
Luni si Joi : 18,00 – 19,00
Pret : 50 lei /luna

11 – 13 ani :
Marti : 10,00 – 12,00
Pret : 50 lei /luna

  • Limba franceza ca limba straina

Obiectivul acestui curs este sa sensibilizeze copiii pentru descoperirea limbii franceze pe care s-o practice apoi prin intermediul povestilor, a jocurilor precum si a activitatilor despre cultura franceza.
Un obiectiv secundar este favorizarea legaturilor dintre acesti copii si astfel stimularea practicarii limbii între ei, dar si cu francofoni cu care adesea practica limba româna. Aceste cursuri reprezinta un prim pas spre învatarea limbii franceze.

Program
Debutanti : 5 – 7 ani
Marti : 17,00 – 18,00
Pret : 50 lei /luna

Nivel A1 : 11 – 13 ani (clasele V, VI, VII)
Luni : 9,00 – 11,00
Pret : 100 lei /luna

  • Atelier francez

Acest atelier propune copiilor francofoni si non francofoni între 6 si 12 ani sa se întâlneasca în fiecare saptamâna pentru a practica limba franceza. Impletirea ludicului în activitatile educative propuse vor oferi posibilitatea fiecarui copil, ca în functie de ritmul si întelegerea sa, sa-si însuseasca limba si sa se exprime în limba franceza.

Program
Miercuri: 16,30
15 lei / saptamâna

Profesorii nostri propun de asemenea si cursuri de limba franceza elevilor între 7 si 18 ani (toate nivelele) cu conditia ca sa fie constituit un grup din cel putin 5 elevi.
  

Contact : François Montier, telefon : 0757 588 704
Email : montier.francois@yahoo.com

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio