Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Înfrățirea dintre Sibiel și Corps Nuds împlinește 10 ani”


Se implinesc 10 ani de cand Asociatia de prietenie "Ille et Vilaine - Sibiu"  a facilitat infratirea dintre Sibiel si Corps Nuds (Franta) si suntem bucurosi  sa constatam aceeasi atmosfera de sincera prietenie, statornicita deja intre locuitorii celor doua comune.

Dupa vizita unei delegatii din Sibiel, in 2016, cand a fost reconfirmata infratirea oficiala de acum 10 ani, ieri, la Saliste a avut loc o intalnire a reprezentantilor romani cu grupul de 35 de francezi din Corps Nuds, veniti pentru o saptamana la Sibiel, in perioada Sarbatorilor de Paste


Primarul orasului Saliste, Dl. Horatiu Racuciu, impreuna cu presedintele asociatiei "Sibiel 2000", Dl. Aurel Pau si cu vice-presdintele Consiliului Judetean Sibiu, Dl. Marcel Luca au fost gazdele ceremoniei oficiale de aniversare a infratirii.

Delegatia franceza va face si o vizita la Casa Ille et Vilaine, pentru a prezenta celor veniti pentru prima data la Sibiu, acest adevarat centru de resurse pentru relatiile dintre Judetul Sibiu si Departamentul Ille et Vilaine, aflat in slujba comunitatilor, institutiilor si administratiilor din cele doua teritorii. 


Ani multi, frumosi si fructuosi infratirii dintre Sibiel si Corps Nuds !

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio