Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Cooperarea dintre Judetul Sibiu si Departamentul Ille et Vilaine”


Marți, 10 ianuarie 2017, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, a semnat un nou acord de cooperare cu Departamentul Ille et Vilaine - Franța. Folosind mijloacele de comunicare la distanță, în același moment, la Rennes, la Consiliul Departamental, Președintele Jean-Luc Chenut a semnat convenția de partea franceză.


Doamna Cîmpean a mulțumit în mod special Asociației de prietenie Ille et Vilaine – Sibiu (APIVS) și Asociației Solidarité 35 Roumanie (S35R) pentru aportul lor profesionist și consecvent la dezvoltarea relațiilor dintre cele două teritorii.

 


Cooperarea dintre Județul Sibiu și Departamentul Ille et Vilaine, veche de peste 25 de ani și oficializată pentru prima dată în anul 2003, este în continuare cea mai activă cooperare internațională a judetului.

La acest eveniment, oficial dar foarte destins, au participat și echipele celor două administrații cu atribuții în cooperarea internațională. Din partea franceză au participat Didier Le Bougeant, consilier departamental, Sylvain Segal și Marta Jouhier de la Serviciul Europa – Relații internaționale, iar din partea română, Dana Lupică și Delia Lisan, de la Serviciul Strategii – Dezvoltare economică si socială, Camelia Proca, consilier la cabinetul președintelui. APIVS a fost reprezentată de președintele Alin Chipăilă și directorul executiv Valentin Arvunescu.

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio