Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Festivalul Internațional de Benzi Desenate Ediția a III-a


 

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » / APIVS si Asociatia « Solidarité 35 Roumanie » / S35R vor organiza în zilele de 3, 4 si 5 aprilie 2015 a Treia editie a Festivalului International de Benzi Desenate din Sibiu în sala CIT a Primariei Municipiului Sibiu. 

 

 

• imagini ...

Festival International de Benzi Desenate din Sibiu 2015 Official After movie STFR

In timpul celor trei zile de Festival, publicul se va putea întâlni cu autori si le va descoperi operele. In cadrul Festivalului sunt  propuse diverse activitati pentru a familiariza publicul cu toate stilurile de benzi desenate (BD), comics, manga, BD europeana. 
Festivalul îsi va deschide portile vineri, 3 aprilie la ora 18,00 în sala CIT a Primariei Municipiului Sibiu din Piata Mare când va avea loc inaugurarea si o prezentare generala a autorilor invitati. Week-endul va fi ritmat de conferinte, dedicatii, work-shopuri si meciuri de BD. 
La cea de-a Treia editie a Festivalului vor fi invitat doi autori francezi si 8 autori români. Editia 2015 va fi ocazia de a celebra trei aniversari importante : 90 de ani de banda desenata româneasca, 50 ani de existenta a Editurii « L'Ecole des Loisirs » si 25 de ani de Banda desenata a Centrului Belgian din Bruxelles, Belgia. 

In cadrul Festivalului va fi organizat un concurs de benzi desenate adresat tinerilor între 11 si 18 ani. Participantii la concurs trebuie sa realizeze o plansa A3 de BD cu tema  Comorile pierdute din Sibiu .

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio