Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Clubul “Elefantul verde”


elefantul verde
Anul acesta Mos Craciun a venit la Casa Ille et Vilaine în 14 decembrie 2013.


Copiii de la Clubul “Elefantul verde” împreuna cu copii francezi si francofoni de la Asociatia “Cenfas”si-au dat întâlnire în sala mare a asociatiei pentru a-l întâmpina ca în fiecare an pe Mos Craciun: cu poezii, cântece si colinde în limba româna si franceza. 
Copiii au decorat bradul de Craciun si au pregatit scaunul lui Mos Craciun. Nu au uitat nici paharul cu lapte si cozonacul pregatit cu mare atentie de ei pentru mosul cel batrân. Un mic spectacol intitulat “De ce va întârzia Mos Craciun ?” a fost pus în scena  de « elefanteii verzi ». Ei au fost fie spiridusi, fie personaje specifice anotimpului : omul de zapada, iepurasul nazdravan sau un mos Craciun care se prefacea bolnav. 

• imagini ...

• mai multe imagini pe facebook ...


Copiii au asistat apoi la o poveste citita si ilustrata de parintii copiilor francezi, atât în limba franceza, cât si în limba româna. Spre final se întrebau daca într-adevar va veni Mos Craciun si au avut surpriza sa-i auda bastonul, dar mai ales vocea batrâna: “ho, ho, ho”, mai sunt pe aici copiii cei cuminti?” Asaltat de toti copiii, mosul le-a oferit cadouri si a gustat împreuna cu ei, cu parintii si cu bunicii din cozonacul traditional. S-a fotografiat cu fiecare copil si le-a promis ca va reveni si la anul, nu înainte de a ura tuturor o vacanta cât mai placuta si La multi ani!


înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio