Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Concurs Benzi Desenate 2017


In cadrul celei de-a V a editii a Festival International de Benzi Desenate din Sibiu, care va avea loc în perioada 19 - 26 mai 2017, Asociația de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu », Complexul National Muzeal ASTRA si Asociația « Solidarité 35 Roumanie » organizeaza un concurs de benzi desenate (BD) cu tema « A fost odata ca nicio data... in Sibiu » cu sprinjinul Wacom for Creatives Romania, HAC!BD şi Revista Comics.


Candidaţii vor trebui să realizeze o planşă de BD în format A3, scenariul fiind adaptarea unui basm din literatura română sau universală precum şi o creatie originală. Povestea se va desfăşura în oraşul Sibiu. Textul poate fi redactat în limba franceză sau în limba română.

• Regulamentul concursului ...


Concursul se adreseaza tinerilor cu vârste între 11 si 18 ani si are 4 categorii:

  • Bandă desenată în limba română realizată de elevi din clasele V-VIII
  • Bandă desenată în limba franceză realizată de elevi din clasele V- VIII
  • Bandă desenată în limba română realizată de elevi din clasele IX – XII
  • Bandă desenată în limba franceză realizată de elevi din clasele IX – XII


Fiecare laureat va caştiga premii deosebite:o tableta grafica Wacom Intuos, week-end-uri la munte. Caştigatorii vor fi publicat în Revista Comics
Obiectivele concursului sunt promovarea limbii franceze ca limba de comunicare, valorizarea diversitatii lingvistice si culturale, valorizarea tinerelor talente interesate de lumea benzii desenate, punerea în evidenta a orasului Sibiu prin grafism si banda desenata.
Depunerea planşelor se va face pâna în data de 10 mai 2017 la sediul Asociației de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » (APIVS). Pe plic se va mentiona « Pentru concursul de Benzi Desenate » si va fi depus la urmatoarea adresa:
Casa Ille et Vilaine, Str. Konrad Haas, nr. 14, 550177 Sibiu – România.
Ele pot fi depuse fie direct la Casa Ille et Vilaine, fie trimise prin posta.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio