Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA


 

Caravana Festivalului Filmului Francez trece prin Sibiu. A 16-a editie a acestui eveniment important aduce în România cele mai importante productii cinematografice ale anului.

Festivalul a avut deja loc la Bucuresti (26 octombrie-2 noiembrie), va merge apoi la Iasi (8-10 noiembrie), Cluj (15-18 noiembrie), Târgu Mures (23-25 noiembrie) si-si va termina cursa la Timisoara (27-28 noiembrie).

Programul celor 4 zile de la Sibiu este o îmbinare de filme de arta-eseu, de filme populare, filme recente si un focus asupra operei realizatorului Alain Resnais, lung metraje, scurt metraje, o seara speciala dedicata canalului de televiziune franco-german ARTE care sarbatoreste anul acesta 20 de ani, precum si un « cine brunch »!…

An de an, festivalul se instaleaza în peisajul cultural sibian si devine tot mai important si mai diversificat,  « un rendez-vous care nu trebuie ratat »!

 


   
   
   
   
   
   
   

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio