Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Business Forum France


forum-ubifrance

Cooperarea descentralizata dintre Departamentul Ille et Vilaine si Judetul Sibiu isi propune valorificarea relatiilor si a retelelor create de-a lungul timpului in scopul initierii unor schimburi economice intre cele doua teritorii.

In anul 2013 au fost efectuate doua misiuni de explorare reciproca - aprilie in Ille et Vilaine si octombrie in judetul Sibiu – iar pe 11 decembrie Casa Ille et Vilaine a gazduit intalnirea unui grup de firme sibiene cu reprezentantii agentiei UBIFRANCE din Romania.

• imagini ...


• Bucharest Business Forum EDSE 2014 ...

• Previsional programme forum SEE ...

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut Forumul economic Franta – Europa de Sud-Est care va avea loc la Bucuresti in perioada 11 – 12 februarie 2014. Organizatorii forumului au rezervat un stand care va fi administrat in comun de firmele bretone si sibiene.

UBIFRANCE, Agentia franceza pentru dezvoltare internationala a intreprinderilor, este o structura publica din domeniul industriei si comertului, aflata sub tutela  Ministerului Economiei si Finantelor, a Ministerului Comertului exterior si a Directiei Generale a Trezoreriei.    http://www.ubifrance.fr/roumanie/contact-et-plan-d-acces.html

UBIFRANCE are o retea de 1400 de colaboratori in toata lumea, cu misiunea de a insoti Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) pentru export. Exista 80 de birouri in 70 de tari, organizate pe filiere de activitate, fiind adevarate porti de intrare pentru IMM urile franceze spre pietele car ele intereseaza. In Bretania biroul UBIFRANCE se afla la Rennes si este coordonat de  Geraldine AUPEE.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio