Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

" Forumul Profesioniştilor din Turismul Sibian " 


• Imagini

• programul Forumului profesionistilor din turismul sibian


Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu a organizat, în data de 17 mai, la hotel Ibis Sibiu, Forumul Profesioniştilor din Turismul Sibian.

Întrucât acest forum precede sezonul estival, întâlnirea a fost una de bun augur oferind o privire de ansamblu asupra infrastructurii turistice, asupra atracţiilor şi a ofertei de servicii sibiene.

Principalul obiectiv al acestei întâlniri a fost dorinţa de a cultiva dialogul şi relaţiile de colaborare între actorii din judeţ; de a permite aflarea noutăţilor, de a facilita schimbul de bune practici, de surse de informare şi de materiale de promovare; de a dezbate problematici de actualitate pentru dezvoltarea şi promovarea destinaţiei turistice-judeţul Sibiu

A fost o bună ocazie pentru a cunoaşte activitatea diferitelor structuri cu atribuţii în turism — publice, private sau organizate în parteneriat public-privat — şi a celor cu preocupări în domeniul punerii în valoare a patrimoniului cultural şi natural.

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio