Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Sejur tematic la Sibiu”


În perioada 9 – 14 mai, un grup de elevi și profesori de la grupul școlar Antoine de Saint Exupéry din departamentul Ille et Vilaine, vor realiza un sejur tematic la Sibiu.


Grupul scolar are 4 centre de formare in Rennes, Vitre, Etrelles si La Guerche de Bretagne si acopera mai multe specializari : servicii sociale, horticultura, agro-alimentar, mediu, agricultura, peisaj si comert.
Tinerii care vin la Sibiu acum urmeaza o formare in domeniul social - servicii primare catre persoane si teritorii.

În colaborare cu Liceul Independenta din Sibiu și cu Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), asociatia noastra a pregătit programul întâlnirilor și al vizitelor, pornind de la punctele de interes sugerate de profesorii francezi.

Vor avea loc vizite la Fundatia « Un copil, o Speranta », la Centrul de primire de la Orlat si la Centrul de zi pentu persoane cu handicap mental « Gabriela ». In program sunt prevazute si vizite in Sibiul istoric si in muzeul in aer liber din Dumbrava.

Ultimile doua zile vor fi petrecute la Pauca, comuna infratita cu La Gerche de Bretagne.

Grupul scolar Antoine de Saint Exuperi cauta de mai multa vreme un partener in Sibiu, asa ca vizita aceasta va fi o buna ocazie pentru a se pune bazele unei cooperari pe termen lung cu Liceul Independenta, care si-a exprimat interesul si disponibilitatea in acest sens.

 

înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio