Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Infrăţire Moşna - Tremblay


Infratire Mosna Tremblay

Dupa 10 ani de la primele contacte dintre comuna Mosna din Judetul Sibiu si comuna Tremblay din departamentul Ille et Vilaine - Franta, iata ca a venit momentul oficializarii acestei relatii prin semnarea unui acord de infratire.
O numeroasa delegatie din Tremblay (23 de persoane), condusa de primarul comunei, a fost prezenta la Mosna in perioada 28 aprilie - 6 mai 2013. Delegatia franceza si ceilalti invitatii, printre care si reprezentanti ai Asociatiei de prietenie Ille et Vilaine Sibiu (APIVS) si ai Asociatiei Judetene de Turism Sibiu (AJTS), au participat miercuri 1 mai la sedinta Consiliului local in care a fost aprobata semnarea conventiei de infratire.

APIVS a avut o contributie esentiala la realizarea primelor contacte intre cele doua comune si a asigurat asistenta tehnica si consilierea asociatiilor CARUS din Mosna si ETM din Tremblay, care au dat consistenta relatiilor si au coordonat evolutia acetora spre o infratire oficiala.

• imagini ...

înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio