Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Istoria și viitorul medicinei energetice”


Marti, 24 mai, la ora 19.00, la Casa Franceză avem un nou invitat remarcabil.


Doamna Dr. Roxana Asanageanu, terapeut I.M.U.N.E. (International Medical University of Natural Education din Marea Britanie), medic specialist în medicina energetică, abordată holistic.

Marți, 24 mai 2016, 0ra 19:00


Este un medic care, după ce a studiat și a practicat medicina clasică, a constatat că această cale abordeaza prea puțin din ceea ce este ființa umană și nevoile sale de vindecare.

Cu această convingere, și cu o pornire launtrică pe care și-a explicat-o mai târziu, a inceput să studieze metodele energetice si holistice de investigare și tratare a organismului uman.
Hrana fiind unul dintre factorii esențiali care ne determină sănătatea, Doamna Roxana Asanageanu încearcă de câțiva ani să pună pe picioare o grădină, cultivată în sistem de permacultură, de unde iși asigură o mare parte din necesarul de alimente.
Domeniul de competență al Doamnei Doctor este foarte vast, iar întâlnirea de la Casa Franceză nu are pretenția de a ne învața ceva ci de a ne deschide orizontul spre alte căi de vindecare, sau de menținere a sănătății, în sensul ei cel mai larg.

   
   

 

 


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio